preloader

Tarieven

Ik ben blij dat ik jou op weg mag helpen naar een gezonder leven. Hiervoor wil ik het onderste uit de kan halen om jou te begeleiden zodat je jouw gezonde gewoonten kan verbeteren. Ontdek hier mijn tarieven en de praktijkcondities.

Prijssetting

Intakegesprek: € 60 (+-1u)
Tijdens een intakegesprek leren we elkaar beter kennen en kunnen we je persoonlijke behoeften onder woorden brengen. Op deze manier kan een persoonlijke coaching op maat uitgetekend worden.

Opvolgingsgesprekken: € 35 (+-30min)
Tijdens dit gesprek bekijken we wat de voorgaande periode goed ging en wat eventueel kan bijgestuurd worden met enkele eenvoudige tips & tricks. Op die manier zal de ene goede gewoonte na de andere deel gaan uitmaken van jouw nieuwe leven.

Bij het bepalen van je persoonlijke behoeften, kan ook een coachtraject op maat opgesteld worden waarvoor een passend en persoonlijk pakket opgemaakt wordt.

Normale trajectverloop:

  • Intakegesprek (= week 0)
  • 1e begeleidingsgesprek in week 1
  • 2e begeleidingsgesprek in week 3
  • Verdere opvolgingsgesprekken met tussentijd van 2 weken tot 1 maand naar eigen wens

Coronamaatregelen

Zolang dit mogelijk is, zal de afspraak offline kunnen doorgaan mits inachtname van de geldende maatregelen:

  • Masker dragen bij binnenkomen en buitengaan, tijdens de gesprekken is er een plexiglazen scherm aanwezig en kan dus het masker afgedaan worden, maar dit is geen verplichting.
  • Handen ontsmetten bij binnenkomen.
  • De ruimte wordt regelmatig verlucht en tussen 2 afspraken in steeds ontsmet.
  • Bij symptomen moet de afspraak afgebeld en heringepland worden. Uiteraard kan de afspraak wel online doorgaan.
  • Wanneer dit van overheidswege beslist wordt, worden de consultaties online gehouden.

Praktijkcondities

We zullen samen bekijken hoe we jouw doel kunnen bereiken en een weg hiervoor uitstippelen. De tips om er te geraken, kan ik jou aanreiken, maar het toepassen ervan moet je zelf doen. Hoe lang dit traject duurt, is niet het belangrijkste, wel dat je vooruitgang boekt en dat je volhoudt.

Om ook anderen te kunnen ondersteunen, is het belangrijk dat je gemaakte afspraken nakomt. Een afspraak die je niet kan nakomen, kan je via een telefoontje of mailtje naar mij verplaatsen, uiterlijk 2 werkdagen vooraf. Op die manier kan ik misschien iemand anders helpen tijdens de vrijgekomen tijd. Bij herhaaldelijk niet nakomen van deze voorwaarde, zie ik me genoodzaakt om de gemaakte afspraak toch aan te rekenen. Bij plotse overmacht bekijken we samen hoe we dit kunnen oplossen.

Betalingen kunnen cash of online (via bankapp) gedaan worden. De algemene voorwaarden kan je hier terugvinden.

Interesse?

Wil je de stap zetten naar een gezonder leven? Ik help je graag op weg!
Contacteer mij voor meer informatie.

contact